LVI-työt vuosien kokemuksella

VJL Reinikainen Oy

Ota yhteyttä

LVI-urakat ammattitaidolla

VJL Reinikainen Oy tekee ammattitaidolla ja luotettavasti sekä pienet että suuremmat LVI-alan työt. Teemme omakotitalojen ja muiden uudiskohteiden LVI-asennukset. Saneeraus- ja korjauskohteissa teemme putkiremontit ja muut LVI-alan työt. Kauttamme asiakas saa myös LVI-suunnittelun.Teemme LVI-urakat laajalla alueella Heinolan, Joutsan, Jyväskylän, Kangasniemen, Hartolan ja Sysmän seudulla.

 

Uudiskohteissa asennamme vesiputket, viemäriputket, ilmanvaihtoputket, ilmanvaihtolaitteet, lämmitysjärjestelmän, lattialämmityksen ja muut tarvittavat LVI-alan laitteet. Hankimme kaikki asennustöissä tarvittavat laitteet ja tarvikkeet. LVI-urakoissa käytämme laadukkaita tuotteita pitkäikäisen lopputuloksen takaamiseksi. Saneerauskohteissa pyrimme tekemään LVI-työt siten, ettei niistä aiheudu haittaa asukkaille.

Pätevät ja ammattitaitoiset LVI-asentajat

VJL Reinikainen on tehnyt LVI-alan urakoita jo yli 30 vuoden ajan. Työntekijöillämme on useiden vuosien kokemus monenlaisista LVI-alan töistä. Olemme tehneet monenlaisia LVI-alan töitä uudis- ja saneerauskohteissa laadukkaasti sovitussa aikataulussa. Vaativienkin kohteiden urakointi onnistuu ammattilaisiltamme. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön kanssamme ja työmme tuloksiin.

 

Kotitalousvähennys

Muistathan, että yksityishenkilö voi saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontointityöstä kotitalousvähennystä. Lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta tai kysy meiltä lisää.

Ota yhteyttä

Lattialämmitys lisää asumismukavuutta

Asennamme uudis- ja saneerauskohteisiin vesikiertoisen lattialämmityksen. Lattialämmitys lisää asumismukavuutta ja se sopii kaikkiin kodin tiloihin. Lattialämmitys voidaan asentaa myös remontin yhteydessä esimerkiksi kylpyhuoneeseen tai muihin tiloihin. Yhdessä maalämmön kanssa lattialämmitys on hyvin kustannustehokas ja ympäristöystävällinen lämmitystapa.

 

Lattialämmityksessä suosimme laadukasta LK Systemsin lattialämmitysjärjestelmää. LK Systems on kehittänyt valmiita ja toimivia lattialämmitysratkaisuja yksittäisiin huoneisiin, korjausrakentamiseen ja ulkotiloihin. LK Systemsin lattialämmitys voidaan asentaa puulattiaan, betoninvaluun sekä kantaviin lattioihin. Asiakkaan toiveesta asennamme myös muiden toimittajien lattialämmitysjärjestelmiä.

Pyydä tarjous