VJL Reinikainen Oy

Ota yhteyttä

Maalämpö sopii moniin kohteisiin

VJL Reinikainen Oy myy ja asentaa maalämpöpumput. Olemme erikoistuneet suomalaisten Gebwell-maalämpöpumppujen asennukseen. Asennamme ammattitaidolla myös muiden merkkien lämpöpummpuja. Toimimme laajalla alueella Heinolan, Joutsan ja Jyväskylän seudulla. Asennamme maalämpöpumppuja sekä uudiskohteisiin että saneerauskohteisiin. 

 

Maalämpö sopii kaikenkokoisiin omakotitaloihin ja myös isompiin kohteisiin kuten rivitaloyhtiöihin. Autamme asiakkaitamme sopivan maalämpöratkaisun suunnittelussa. Maalämpö sopii erityisesti kohteisiin, joissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Maalämpö voidaan asentaa sekä uudiskohteisiin että useimpiin saneerauskohteisiin. Maalämmöllä voidaan korvata esimerkiksi öljylämmitys. Maalämpöjärjestelmän asentaminen vanhaan taloon voi oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

 

Maalämpöpumppu on kannattava hankinta, sillä se säästää huomattavasti lämmityskustannuksissa muihin lämmitysmuotoihin verrattuna. Maalämmössä energiaa kuluu vain lämmönsiirtoon maaperästä rakennukseen. Lisää maalämmöstä voit lukea Gebwellin sivuilta.

Ammattitaitoiset maalämpöpumpun asentajat

VJL Reinikainen Oy on virallinen Gebwell-jälleenmyyjä. Olemme saaneet tarvittavan koulutuksen maalämpöpumppujen asentamiseen ja meillä on lämpöpumppujen asennuksissa tarvittavat kylmäaineluvat kunnossa. Olemme tehneet LVI-alan asennustöitä jo yli 30 vuoden ajan ja työntekijöillämme on useiden vuosien kokemus maalämpöpumppujen asennuksesta. Teemme asennustyöt sovitussa aikataulussa ammattitaidolla. 

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!