Putkiremontit luotettavasti

VJL Reinikainen Oy

Ota yhteyttä

Putkiremontit ja putkityöt vuosien kokemuksella

VJL Reinikainen Oy tekee putkiremontit ja muut putkityöt luotettavasti ja vuosien kokemuksella. Meillä on osaamista monenlaisten putkistojen korjauksista sekä vanhemmissa että uudemmissa kohteissa. Teemme sekä pienet että laajemmat putkiremontit yhtä huolellisesti ja laadukkaasti. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, taloyhtiöt, yritykset ja kunnat. Teemme putkiremontteja laajalla alueella Heinolan, Joutsan, Jyväskylän, Kangasniemen, Hartolan ja Sysmän seudulla.

 

Toteutamme kaikki putkiremontit luotettavasti aikataulussa. Putkiremontin laajuuteen vaikuttaa putkistojen kunto, joka voidaan selvittää helposti viemärikuvauksella. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa putkiremontin suunnittelussa. Kunnostamme taloyhtiöiden ja omakotitalojen käyttövesijärjestelmiä ja viemäriputkistoja. Toteutamme putkiremontit pääsääntöisesti kokonaisurakkana, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia itse mistään.

 

Kylpyhuone- ja keittiöremonttien sekä muiden remonttien yhteydessä teemme tarvittavat putkityöt asiakkaan aikataulun mukaan. Muistathan, että yksityishenkilöt voivat saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontti- ja asennustyöstä kotitalousvähennystä.

Pyydä tarjous

Kokeneet ja luotettavat LVI-asentajat

VJL Reinikainen on tehnyt LVI-alan urakoita jo yli 30 vuoden ajan. Työntekijöillämme on useiden vuosien kokemus monenlaisista LVI-alan töistä. Olemme tehneet monenlaisia LVI-alan töitä uudis- ja saneerauskohteissa laadukkaasti sovitussa aikataulussa. Vaativienkin kohteiden urakointi onnistuu ammattilaisiltamme. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön kanssamme ja työmme tuloksiin.

Viemärikuvaukset

Teemme viemäreiden ja putkistojen kuvaukset ammattitaitoisesti ja luotettavasti kaikenlaisissa kohteissa. Kuvauksen avulla pystytään selvittämään putkiston todellinen kunto nopeasti, vaivattomasti ja siististi. Putkistot kannattaa kuvata heti, kun havaitaan ongelmia viemäreiden toiminnassa, sillä se saattaa ehkäistä suurempia vahinkojen syntymisen. Viemärikuvaus voi säästää putkiremontin kustannuksissa, sillä kuvaus auttaa saamaan selville, missä kohtaa putkistoa vika sijaitsee. Tulosten perusteella voidaan tehdä realistinen korjaussuunnitelma ja varmistua siitä, että putkiremontilla korjataan oikeita asioita. Kun putkiston todellinen kunto on selvillä, ei remontin aikana tulee enää yllätyksiä.

Viemäreiden avaukset

Jos viemäri ei toimi kunnolla kannattaa kutsua putkimies paikalle tarkistamaan tilanne. Avaamme tukkeutuneet viemärit nopeasti ja putkia vahingoittamatta. Tällöin vältytään suuremmilta vesivahingoilta. Viemärin avauksen yhteydessä tarkistamme mahdollisuuksien mukaan viemärin kunnon.

Vesivahinkojen korjaukset

Jos kodissasi tai muissa tiloissa on tapahtunut vesivahinko, tarvitset ammattilaisen pikaisesti paikalle. Asiantuntevat ja kokeneet asentajamme tulevat nopeasti paikalle. Paikannamme ja korjaamme vian, jotta isompaa vahinkoa ei enää synny.